MVLionwolf MyCrazyEnemy "Eki"

eki19months.jpg
Eki 1,5 year photo: Janica Tanskanen

Syntynyt/born: 2.9.2011
Kasvattaja/breeder: Moa Viljanen kennel MV Lionwolf
Lonkat/HD: A/B
Kyynärät/ED: 0/0
Silmät/Eyes: Puhdas, ei perinnöllisiä silmä sairauksia/ Clear, no evidence of inherited eye diseases
Selkä/spine: SP0, LTV0
DM: Clear/not carrier
Hemophilia B: clear/not carrier
Korkeus/hight: 71cm
Paino/weight: 46kg
Sukupuoli/sex: Uros/Male
Oikeanlainen purenta/correct bite

Ekin sukutaulu/ Eki's pedigree

Olin haaveillut pitkän aikaa toisesta rhodesiankoira uroksesta ja etsinyt itselleni sopivaa yhdistelmää. Kunnes viimein silmiini osui erittäin kiinnostava yhdistelmä kennel MVLionwolfissa. Ekin emä on kaunis FI MVA, EE MVA, BY MVA MVLIONWOLF MY LITTLE ALLY "CHAI" ja isä upea C.I.B, CZ MVA, PL MVA, HU MVA, SK MVA SHELRIDGE AUSSIE REBEL"REBEL"

Chai Kuva: Janica Tanskanen                                          Rebel Kuva: Katerina Járová Brychtová

chai.jpg rebel.jpg

Eki on luonteeltaan todella ihana ja ystävällinen kaikkia kohtaan, hän osaa hurmata ja naurattaa. Eki tulee todella hyvin toimeen muiden koirien kanssa ja ei arastele tavata uusia ihmisiä. Hän on erittäin sosiaalinen ja avoin ja menee rohkeasti uusiin tilanteisiin. Ekiltä puuttuu myös rodulle ominainen varautuneisuus vieraita ihmisiä kohtaan. Hän on todella energinen ja rakastaa tehdä töitä. Harrastan Ekin kanssa PK-jälkeä ja TOKOa sekä näyttelyitä.

Eki's temperament is a really lovely and friendly towards all, he knows how to charm and make you laugh. Eki gets along well with other dogs and he likes meet new people. He is very social and open and feel free to go to the new situation. He is not reserved with strangers. He is really energetic and loves to do work. My hobbies with Eki is tracking and obedience, as well as dog shows.